Slide background

SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Slide background

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Slide background

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Slide background

Maatwerk is onze specialiteit

Woningbouw Assen

Voor iedere woning

Woningbouw is prachtig. Het neerzetten van een compleet nieuwe constructie en zo een eigen stempel drukken op de wereld is natuurlijk al indrukwekkend genoeg. Maar deze stempel is bovendien helemaal op maat te maken en kan precies aansluiten bij datgene dat u voor ogen heeft. Volgens Mark van Wonderen is bouwen dan ook het mooiste dat mensen kunnen doen. Daarom richtte hij een eigen bouwbedrijf op na verschillende jaren voor een aantal grote bouwbedrijven gewerkt te hebben. Hij vestigde zich in Smilde, vlakbij Assen, en opereert hier vanuit een eigen werkplaats. Dus heeft u interesse in woningbouw in Assen, vraag dan meteen een persoonlijke offerte aan.

woningbouw assen

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Woningbouw is niet zomaar de eerste de beste klus. Het vereist veel planning en kan een hele hoop tijd kosten. Bij ons weet u in ieder geval zeker dat uw project in goede banen wordt gestuurd. Dankzij de vele contacten die wij hebben opgedaan, kunnen wij vrij eenvoudig alle benodigde partijen bij elkaar krijgen die samen een prachtig nieuwe woning voor u kunnen neerzetten. Wij hechten echter vooral veel waarde aan uw wensen en oordeel. Het gaat tenslotte om woningbouw voor u! Wij komen graag een keer langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek in Assen.

Lees meer over onze visie

Wij zijn een bouwbedrijf met een visie. Toen Mark van Wonderen zich in de buurt van Assen vestigde, wilde hij alle omwonenden vakwerk op maat en kwaliteit tegen een scherpe prijs bieden. Wij handelen nog altijd op deze principes. Zo kiezen wij alleen voor de beste materialen en besteden wij net een beetje extra aandacht aan dat ene plintje. Het is dit soort toewijding dat ons het respect van onze clientèle heeft opgeleverd en wij hechten veel waarde aan deze feedback. Ook binnen de woningbouw proberen wij u tot in de kleinste details tegemoet te komen.

Meer weten over woningbouw in Assen?

Wilt u meer weten over woningbouw in Assen? Kijk gerust even verder op onze website, of neem direct contact met ons op. U kunt eenvoudig even op het kopje ‘contact’ bovenaan onze website klikken. Wij horen graag spoedig van u en wij vertellen u met plezier hoe wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van woningbouw.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht