SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Aanbouw Assen

Opbouw en aanbouw voor uw huis

SVW Bouw en Project is hét adres wanneer u zoekt naar een betrouwbaar bouwbedrijf voor uw opbouw of aanbouw in Assen of omgeving. In principe kunnen we alles voor u regelen als het om een uitbreiding van uw woning gaat. Onze diensten bieden we altijd aan voor de laagst mogelijke prijzen.

Diverse mogelijkheden

Of het nu gaat om een dakraam of dakkapel plaatsen, een serre bouwen, een garage aanbouwen of een extra verdieping plaatsen; we kunnen elk soort aanbouw voor uw huis verzorgen. Zelfs de meest lastige constructies en hoeken zijn voor ons niet onmogelijk. Daarbij kunt u zelf het materiaal uitkiezen voor de uitbouw van uw woning. Wenst u grotendeels glas, kunststof, aluminium, metaal of metselwerk? U vraagt, wij realiseren het.

Daarnaast kunnen we een deur, pui en kozijn plaatsen in uw aanbouw. Deze elementen produceren we eigenhandig in onze eigen werkplaats. Ook hierbij bepaalt u het materiaalsoort. Onderhoudsvrije materialen behoren tevens tot de opties. Bij werkzaamheden zoals een kozijn monteren gaan we uiteraard zorgvuldig te werk.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Aanbouw”]

Van A tot Z

Wilt u uw huis uitbouwen en ons daarvoor inschakelen? Dan zullen we de aanbouw voor uw woning van A tot Z voor u regelen. Van voorbeelden en ideeën leveren tot de aanbouw plaatsen. Allereerst komen we bij u langs om uw wensen te bespreken. Nadat u een keuze heeft gemaakt, gaan we spoedig voor u aan de slag. Te allen tijde denken we graag met onze klanten mee. Vandaar dat we u voortdurend voorzien van advies op maat. Bovendien gaan we altijd een stapje verder: we zorgen namelijk voor een perfecte afwerking van de uitbouw.

Laat binnen regio Assen uw woning uitbouwen door SVW Bouw en Project uit Smilde en maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 085-2083301. Vragen over de uitbouw van uw huis stelt u via het contactformulier. We verwezenlijken met genoegen uw aanbouw.