SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Afbouwbedrijf Assen

SVW Bouw en Project als afbouwbedrijf

Zoekt u naar een betrouwbare partner voor uw afbouw? SVW Bouw en Project staat klaar als afbouwbedrijf in Assen en omgeving. Wij kunnen alles voor u realiseren wanneer het om de afwerking van uw woning gaat: van de kelder tot aan de nok.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Muur”]

Hoogwaardige woningafwerking

Zodra het gebouw wind- en waterdicht is, kunnen we starten met de afbouw van uw woning. Tijdens deze fase werken we plafonds, wanden en vloeren af. Maar ook voor inbouwverlichting, interieurbouw en bekleding van andere elementen bent u bij ons aan het juiste adres. Normaliter schakelt de opdrachtgever een extern afbouwbedrijf in, maar dankzij onze ervaring op dit gebied kunt u onze woningbouw combineren met het afbouwtraject. Uiteraard kunt u ons tevens los inschakelen voor het proces. Wij zorgen dat dit zorgvuldig gebeurt en gaan altijd net een stapje verder om plafondafwerking, wandafwerking of vloerafwerking perfect te maken.

We beschikken over een eigen werkplaats in Smilde waar we snel en efficiënt onderdelen (waaronder kozijnen, constructies of overkappingen) kunnen vervaardigen voor de afbouw van uw huis. Hier werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen om u te kunnen verzekeren van de allerbeste kwaliteit.

[Best_Wordpress_Gallery id=”4″ gal_title=”Gevelwerken”]

Alle soorten en maten

Stucwerk, schilderwerk en spachtelputz behoren eveneens tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan een wand of plafond stuken. In principe kunnen we in alle soorten en maten stuken: van fijn schuurwerk tot structuurwerk. Ons bouwbedrijf doet dan ook zeker niet onder voor een gespecialiseerde stukadoor. Daarnaast kunnen we uw huis afwerken door middel van spacken. De opties zijn eindeloos. Wenst u bijvoorbeeld Pandamo-wanden of -vloeren in badkamers of keukens voor een betonlook? Of gaat u toch liever voor de Stucco-variant met een stijlvolle touch? Bijna alle kleuren, vormen en afwerkingen zijn mogelijk, zelfs wanneer het om mat, glans en metallic gaat. We staan u bij met kleuradvies, persoonlijk advies en voorbeelden.

SVW Bouw en Project in regio Assen inzetten als afbouwbedrijf? Maak een afspraak door te bellen naar 085-2083301 of stel uw vragen via het contactformulier. Wij verzorgen met genoegen vakwerk op maat voor u en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor huisafwerking. Hét adres indien het om een woning afwerken gaat.