SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Interieurbouw Assen

Interieurbouw verzorgd door SVW Bouw en Project

SVW Bouw en Project is naast bouwbedrijf hét adres voor uw interieurbouw in Assen en omgeving. Vanuit onze eigen werkplaats in Smilde realiseren we diverse elementen op maat voor uw inrichting. Uw ideeën staan hierbij uiteraard altijd centraal. Zo bent u bij ons verzekerd van hoogwaardig handwerk naar uw wensen.

Uniek handwerk op maat

Het hebben van een eigen werkplek brengt verschillende voordelen met zich mee. We kunnen namelijk snel te werk gaan, zodat u veel kosten en tijd bespaart. Bovendien kunnen we op deze manier de kwaliteit waarborgen en hoeven we niet continu bij u over de vloer te komen. Schakel ons interieurbouwbedrijf onder meer in voor het maken van uw kast op maat, inloopkast op maat, radiatorkoof op maat en tafel op maat. Wanneer het bijvoorbeeld gaat om maatwerk voor tafels zijn er een groot aantal mogelijkheden. Denk aan salontafels, eettafels en bijzettafels met houten of stalen poten. U kunt kiezen voor onder andere een strak, robuust of rustiek uiterlijk.

Voor de interieurbouw kunnen we werken met hout, natuursteen, staal en glas. De meubelstukken kunnen we zowel voor binnen als voor buiten maken. Graag komen we eerst bij u langs om uw wensen omtrent interieurinrichting te bespreken en u te voorzien van persoonlijk advies. Desgewenst nemen we voorbeelden met ons mee.

[Best_Wordpress_Gallery id=”5″ gal_title=”Maatwerk tafel”]

Nauwe samenwerking met partners

Voor het vervaardigen van houten meubels werken we samen met een boomzagerij. Hier kunnen we terecht voor allerlei typen hout: van douglashout en larikshout tot aan eikenhout en beukenhout. Heeft u zelf een boom in uw tuin staan waarvan u meubilair wilt laten maken? Ook dat is mogelijk. Wij verzorgen dan zelfs het omzagen ervan. Daarnaast is het een optie om samen met ons een boom uit te zoeken in het bos. Dit vanzelfsprekend wel in overleg met de eigenaar. Natuursteen voor tafelbladen kunnen we eenvoudig verkrijgen dankzij onze nauwe samenwerking met natuursteenleveranciers.

Een kast, radiatorombouw of tafel laten maken door interieurbouwer SVW Bouw en Project binnen regio Assen? Bel naar 085-2083301. Vragen kunt u stellen via het contactformulier. Wij creëren met genoegen uw unieke en luxe interieurbouw.