Slide background

SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Slide background

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Slide background

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Slide background

Maatwerk is onze specialiteit

Vloeren Assen

SVW Bouw en Project levert diverse vloeren

Een vloer kopen en vervolgens leggen is altijd een hele klus. Vandaar dat SVW Bouw en Project voor u klaar staat wanneer het om vloeren in Assen en omgeving gaat. Als vloerenspecialist zijn we bedreven in het plaatsen van een groot aantal vloersoorten. Daarnaast kunt u bij ons terecht om uw laminaat te kopen.

Vloer laten leggen

Bent u zelf niet kundig in het leggen van vloeren? Dan nemen wij met genoegen het werk voor u uit handen. We zijn bekend met allerlei vloerwerken. Of het nu om laminaat, PVC, parket of vloerbedekking gaat: wij kunnen bijna alle vloeren leggen. Uiteraard doen we dit met de grootste zorg en precisie. Daarbij gaan we te allen tijde net een stapje verder om u te kunnen verzekeren van kwaliteit. Deze klantgerichte en persoonlijke service staat in combinatie met lage prijzen bij ons voorop.

Voordat we de vloer leggen, komen we eerst de situatie bij u bekijken. We zorgen dan voor een nauwkeurige meting, zodat we accurater te werk kunnen gaan. Vooraf laten we u vanzelfsprekend weten wat de exacte kosten zullen zijn.

Verkoop van kwaliteitslaminaat

Sinds kort houden we ons tevens bezig met de verkoop van laminaat. Zo kunt u bij ons terecht voor het aanschaffen van laminaat in verschillende soorten, maten en kleuren. Hierbij gaat het om Quick-Step-laminaat. Het gerenommeerde merk Quick-Step heeft een sterke focus op kwaliteit en heeft als doel om voor iedereen een droomvloer te bieden. Quick-Step-vloeren zijn een betaalbaar, volwaardig en mooi alternatief voor hout. Naast dat u bij ons uw laminaat in Assen kunt kopen, kunt u ons eveneens uw laminaat laten leggen. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en om u te voorzien van advies op maat.

Wilt u ons uw vloer laten leggen of wilt u meer weten over de vloeren van SVW Bouw en Project uit Smilde? Laat een reactie achter via het contactformulier en wij komen spoedig bij u terug. Een afspraak maakt u door te bellen naar 085-2083301. Wij leggen met alle plezier uw vloer.