SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Woningbouw Assen

SVW Bouw en Project voor uw woningbouw

Een woning bouwen vinden wij bij SVW Bouw en Project prachtig. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij ook nog eens heel goed in het realiseren van nieuwbouwwoningen. Vraag ons voor uw woningbouw in Assen en regio en wees verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat. En dat tegen de laagst mogelijke prijs.

Project van A tot Z verzorgd

Het neerzetten van een compleet nieuwe constructie en zo een eigen stempel drukken op de wereld is al indrukwekkend genoeg. Maar deze stempel helemaal op maat maken en precies laten aansluiten bij datgene wat u voor ogen heeft, is een nog veel leukere uitdaging. Vanuit onze eigen werkplaats in Smilde kunnen wij tekeningen, constructieberekeningen, vergunningaanvragen en bestemmingsplanwijzigingen verzorgen. In principe regelen we de volledige projectontwikkeling. Hiervoor werken we samen met betrouwbare partijen uit ons netwerk. Zelf hebben we al het materiaal in huis om een nieuwbouwproject tot stand te brengen.

Wij kunnen bijna alles voor u waarmaken wanneer het om een huis bouwen gaat. Door onze samenwerking met een boomzagerij behoren zelfs houten constructies tot de mogelijkheden. Ook als het om authentiek gebinten, palen en bielzen gaat die vroeger in boerderijen te vinden waren. Deze draadconstructies produceren we nu echter wel met deugdelijkheid en volgens de nieuwe regels. De elementen kunnen we eveneens als decoratie aanbrengen in uw nieuwbouwhuis.

Persoonlijk kennismakingsgesprek

Wilt u door ons een huis laten bouwen? Woningbouw is een behoorlijke opgave. De benodigde werkzaamheden vereisen veel planning en tijd. Vandaar dat we graag eerst met u aan tafel gaan om uw wensen te bespreken en u te voorzien van advies. Ons doel is namelijk om een woning op maat neer te zetten. Nadat we alles van u weten, gaan we spoedig voor u aan de slag. Een groot voordeel van ons bouwbedrijf is dat u bij ons zeker weet dat uw project in goede banen wordt gestuurd. Bovendien besteden wij net dat beetje extra aandacht aan de afwerking.

Wilt u ons een woning laten bouwen en eerst een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw woningbouw bij SVW Bouw en Project? Vul het contactformulier in en we zullen snel antwoorden. Direct een afspraak maken kan door te bellen naar 085-2083301. Wij verzorgen met genoegen uw nieuwbouw in Assen en zijn u met genoegen van dienst indien het om een huis bouwen gaat.