SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij zijn een veelzijdig bouwbedrijf uit Smilde. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom gebruiken wij de beste materialen en maken constructies in onze eigen werkplaats. Als allround bouwbedrijf helpen wij u onder andere bij de vele werkzaamheden die komen kijken bij woningbouw. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Aannemer

Als aannemer zijn wij u graag van dienst bij al uw bouwprojecten. Onze kennis is erg breed, zo kunnen wij vele werkzaamheden voor u verzorgen. Wanneer u een aannemer in Smilde en omgeving wilt inhuren, denk dan aan ons.

Stukadoor

Zijn uw muren toe aan een opknapbeurt? Ook dan kunt u bij SVW Bouw en Project B.V. aankloppen. Als ervaren stukadoor hebben wij al heel wat stucwerk geleverd. Wij bieden kwaliteit tegen een scherpe prijs en gaan klantgericht te werk.

Loodgieter

Wanneer u een probleem heeft met een lekkende kraan of defect toilet kunnen wij u van dienst zijn. Als professionele loodgieter weten wij van aanpakken en leveren wij hoge kwaliteit. Uw waterleidingen nakijken of repareren kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn dé loodgieter voor Smilde en omgeving.

Installatiebedrijf

Wanneer uw verwarmingssysteem nagekeken of gerepareerd moet worden zijn wij de juiste partij.
Als installatiebedrijf laten wij u niet in de kou zitten. Zowel sanitaire als elektronische installaties
zijn bij ons in goede handen.

Meer informatie

Wij proberen andere bouwbedrijven een stapje voor te zijn. Dit doen wij door het gebruik van kwaliteitsmaterialen en het bieden van scherpe prijzen. Tevens zijn wij klantgericht en bieden u persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina als u graag meer wilt weten.

diensten svwbouw

    Meer informatie?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht