Slide background

SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Slide background

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Slide background

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Slide background

Maatwerk is onze specialiteit

Duurzaam bouwen

Bij duurzaam bouwen gaat het om woningen en gebouwen die worden ontwikkeld en gebruikt met respect voor mens en milieu. Bij duurzaam bouwen wordt niet alleen rekening gehouden met energiebesparende maatregelen, maar ook met de gezondheid van bewoners en gebruikers, de leefbaarheid en het comfort en een verantwoord gebruik van water en andere grondstoffen. Door zo optimaal mogelijk rekening te houden met deze elementen, wordt de duurzaamheid van de bouw en verbouwing gewaarborgd.

SVW Bouw en Project B.V. vindt duurzaamheid en kwaliteit erg belangrijk. Vandaar dat wij er alles aan doen om een zo duurzaam mogelijk eindresultaat op te leveren dat voldoet aan uw wensen. Onze prijs is daarentegen niet per definitie hoger dan bij andere bedrijven. Vraag ons gerust om een gedetailleerde offerte.

Categories: Nieuws

Leave a Comment

Ne alii vide vis, populo oportere definitiones ne nec, ad ullum bonorum vel. Ceteros conceptam sit an, quando consulatu voluptatibus mea ei. Ignota adipiscing scriptorem has ex, eam et dicant melius temporibus, cu dicant delicata recteque mei. Usu epicuri volutpat quaerendum ne, ius affert lucilius te.