SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Badkamerrenovatie Assen

Badkamerrenovatie via SVW Bouw en Project

Is uw badkamer aan een nieuw uiterlijk toe? Schakel SVW Bouw en Project in voor uw badkamerrenovatie in Assen of omgeving. Als bouwspecialist zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in badkamers verbouwen en badkamers renoveren. We kunnen alles van A tot Z voor u regelen.

Verbouwing van uw badkamer

In de loop der tijd hebben we steeds meer ervaring opgedaan als badkamerinstallateur. We hebben dan ook al diverse succesvolle kleine en grote projecten op onze naam staan. In principe richten we ons voornamelijk op particulieren, maar grotere badkamerbedrijven kunnen tevens bij ons aankloppen. Zo hebben we al meerdere werkzaamheden mogen uitvoeren voor Grando en Hummel uit Assen. U als klant bepaalt zelf het sanitair, de kleuren en de tegels. Desgewenst kunnen we u voorbeelden aanleveren en u voorzien van advies. Wij doen er werkelijk alles aan om uw droombadkamer te realiseren.

Nadat u een keuze heeft gemaakt, zetten wij de bestelling voor u uit. Op deze manier nemen we u al het werk uit handen. Zodra de bestelling binnen is, slopen wij uw oude badkamer om vervolgens de nieuwe badkamer te bouwen. We kunnen eveneens uw badkamermontage verzorgen en de badkamer betegelen. Binnen 3 weken is uw badkamer – inclusief het installatiewerk – gereed. Op aanvraag kunnen we na afloop van een badkamer bouwen evengoed het schoonmaakwerk voor u regelen.

[Best_Wordpress_Gallery id=”3″ gal_title=”Badkamer & Sanitair”]

Ook voor toiletruimtes en keukens

Naast badkamers renoveren kunnen we uw toiletruimte of keuken onder handen nemen. In dat geval zorgen we voor een professionele installatie en montage van sanitair en bijhorende werken. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis bent u bij ons verzekerd van een hoogwaardig eindresultaat naar uw wensen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in een badkamerrenovatie van SVW Bouw en Project uit Smilde? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-2083301 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar wanneer het om de renovatie van uw badkamer of een complete badkamerverbouwing gaat.