SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Stukadoor Assen

Voor al uw stukwerk

Woont u in Assen en bent u de zolder aan het renoveren? Of beginnen de wanden in uw woonkamer hun kleur te verliezen? Of heeft u een professionele stukadoor nodig voor een heel andere klus? In al deze gevallen kunt u gewoon terecht bij SVW Bouw en Project B.V., uw stukadoor in Assen. Wij zijn een jong en veelzijdig bouwbedrijf dat uw stukwerk kan verzorgen en nog veel meer. Wij hebben al vele klanten geholpen met hun stukwerk en wij doen graag hetzelfde voor u. Neem direct contact op voor een persoonlijke offerte of lees eerst meer over ons bedrijf en onze werkzaamheden als stukadoor.

Wie zijn wij?

In 2009 kreeg Mark van Wonderen zijn diploma als timmerman. Vervolgens ging hij aan de slag bij een aantal grote bouwbedrijven zoals HTO, BAM en OBV. Met de kennis en ervaring die hij daar opdeed, besloot hij een eigen bedrijf op te richten. SVW Bouw en Project B.V. richt zich op het leveren van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en uw wens staat centraal binnen ons bedrijf. Bovendien beschikken wij over een eigen werkplaats in de buurt van Assen, waar wij gehele constructies in elkaar kunnen zetten. Dat bespaart u veel tijd en kosten.

stukadoor Assen

Kwaliteit voor een lage prijs

Toch doen wij als bouwbedrijf niet onder voor een gespecialiseerde stukadoor. Wij hebben namelijk veel ervaring met stukwerk en ook hierbij focussen wij ons op kwaliteit tegen een lage prijs. Wij werken alleen maar met de beste materialen en wij gaan net een stapje verder om het helemaal naar wens te maken. Net dat ene randje of die ene plek kan vaak het verschil maken tussen mooi en perfect stukwerk. Als u op zoek bent naar een professionele stukadoor in de buurt van Assen is er dus eigenlijk maar een optie.

Vraag het ons even!

Wilt u meer weten over ons werk als stukadoor?

Kijk gerust even rond op onze website. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met al uw vragen of om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen.

Wij helpen u graag verder en wij leggen uit hoe wij u van dienst kunnen zijn als stukadoor in Assen.

    Meer informatie?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht