SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Loodgieter Assen

Meer dan een loodgieter

Heeft u last met de leidingen in uw woning in de buurt van Assen? Moet uw toilet dringend gerepareerd worden door een professionele loodgieter? Dan bent u bij SVW Bouw en Project B.V. aan het juiste adres. Wij zijn een jong en dynamisch bouwbedrijf en uw geprefereerde loodgieter in Assen. Wij weten van aanpakken en kunnen de meest veelzijdige problemen oplossen dankzij onze werkervaring en ruime kennis op het gebied van diverse bouwgerelateerde werkzaamheden. De klant van de wens staat voor ons centraal en wij hechten veel waarde aan uw tevredenheid en feedback. Ook daarom, zijn wij zoveel meer dan slechts een loodgieter.

loodgieter assen

Wat hebben wij te bieden?

Mark van Wonderen is de oprichter van het bedrijf. Hij werkte hiervoor voor diverse grote en middelgrote bouwbedrijven, zoals OBV, BAM en HTO nadat hij in 2009 zijn diploma als timmerman ontving. Met de ervaring en kennis die hij daar opdeed, besloot Mark zijn eigen bouwbedrijf op te zetten met een eigen visie in de buurt van Assen. Deze visie legt de nadruk op kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Daarom regelen wij alles tot in de puntjes. Een ander materiaal of een klein beetje extra aandacht kan het verschil maken tussen een geslaagd en een geweldig project. Ook als loodgieter in Assen en omgeving gaan wij voor niets minder dan perfectie.

Waarom zou u voor ons kiezen?

U kunt natuurlijk ook naar een andere loodgieter gaan. Er zijn zelfs bedrijven die zich puur op dit vakgebied richten. Maar bij ons krijgt u dezelfde professionaliteit, kwaliteit en ervaring die u bij dergelijke specialisten gewend bent. Maar u krijgt nog veel meer. Juist door onze brede kennis op het gebied van bouw, kunnen wij u beter van dienst zijn. Geen enkele specialist in Assen heeft zo’n goed overzicht en inzicht in de werkzaamheden als wij. Bovendien werken wij op een vertrouwelijke persoonlijke basis en hanteren wij ongekend scherpe prijzen.

Profiteer direct!

Wilt u profiteren van onze kennis en ervaring? Neem dan contact op via onze website. U kunt onze gegevens eenvoudig vinden onder het kopje ‘contact’. Wij kunnen u een offerte op maat sturen als loodgieter en wij vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn als loodgieter in Assen.

Loodgieter in Assen

    Meer informatie?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht