SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Klusbedrijf Assen

Bekijk ons veelzijdige aanbod

Moet uw schoorsteenpijp in Assen asbestvrij gemaakt worden? Wilt u uw waterleidingen laten controleren? Kan de keuken een nieuw laagje stukwerk gebruiken? Voor al deze, en nog veel meer, klussen kunt u terecht bij SVW Bouw en Project B.V.. Wij zijn een jong en veelzijdig klusbedrijf uit Assen. Als klusbedrijf hebben wij ervaring met allerlei bouwgerelateerde werkzaamheden en u kunt dan ook voor een zeer uitgebreid aanbod bij ons terecht. U kunt het beste even contact opnemen over uw persoonlijke situatie zodat wij u op maat kunnen helpen.

Om u toch een beeld te geven van de mogelijkheden, hebben wij hieronder een aantal diensten op een rijtje gezet die wij aanbieden als klusbedrijf:

 • Asbestsanering
 • Installatiebouw
 • Woningbouw
 • Stukwerk

Klusbedrijf Assen

Asbest verwijderen en installaties aanbrengen

U kunt bij ons terecht om uw woning in Assen asbestvrij te maken. Dit zal u een hoop gezondheidsrisico’s besparen en tegelijkertijd uw woning energiezuiniger maken.
Het inademen van losse asbestvezels, die vroeger veelal in de bouw werden gebruikt, kan namelijk ernstige gevolgen hebben. Daarnaast kunnen wij al uw installaties aanbrengen, verwijderen of repareren. Denk bijvoorbeeld aan uw toilet of centrale verwarming. Als klusbedrijf hebben wij veel ervaring met allerlei soorten installaties en wij hebben het inzicht om altijd veiligheid voorop te zetten.

Van een nieuwe woning tot stukwerk

Ook als u een nieuwe woning wilt laten bouwen in Assen kunt u bij ons terecht. Wij hebben door de jaren heen veel relaties opgebouwd en dankzij ons netwerk kunnen wij eenvoudig de mensen bij elkaar krijgen die een nieuwe woning voor u kunnen bouwen. Dit gebeurt natuurlijk precies volgens uw wensen. Wij hechten niet voor niets zoveel waarde aan de wensen en feedback van onze klanten. Ook stukwerk is geen enkel probleem voor ons klusbedrijf. Wij kunnen eenvoudig langskomen om uw woning te stuken. Wij werken hierbij met hoogwaardige professionele materialen en wij besteden veel aandacht aan de details. Zo ontstaat een prachtig resultaat.

Neem even contact op

Heeft u nog vragen over ons klusbedrijf?

Kijk dan rustig even rond op onze website waar u meer informatie vindt over ons bedrijf en onze werkwijze.

U kunt via onze website ook even contact opnemen voor een vrijblijvende offerte en een persoonlijke boodschap van ons klusbedrijf uit Assen.

Klusbedrijf uit Assen

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Onderwerp

  Uw bericht