SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Bouwbedrijven Assen

 Bouwbedrijven Assen

Een bijzonder bouwbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf in Assen? Het kan lastig zijn om een keuze te maken tussen al die verschillende bouwbedrijven. Ze bieden allemaal net een andere service aan en soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Wij helpen u graag om duidelijkheid te scheppen door u te vertellen hoe wij ons onderscheiden van andere bouwbedrijven in Assen. SVW Bouw en Project B.V. heeft namelijk een eigen verhaal en een unieke visie. Wij werken op een betrouwbare persoonlijke wijze en het is wellicht het beste om even contact op te nemen voor een persoonlijke offerte.

Lees meer over onze visie

SVW Bouw en Project B.V. werd opgericht door Mark van Wonderen. Mark werd gediplomeerd timmerman in 2009 en ging aan de slag bij een aantal grote en middelgrote bouwbedrijven. Denk bijvoorbeeld aan BAM, HTO en OBV. Vervolgens richtte hij een eigen bedrijf op dat zich onderscheidt van andere bouwbedrijven met de kennis en werkervaring die hij zo opdeed. Zo besloot hij zich te richten op het aanbieden van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Door net een duurzamer hout te kiezen of net wat meer aandacht te besteden aan dat ene plintje, werd hij al snel een geliefde aannemer onder al zijn klanten in Assen.

Een onderscheidende werkplaats

Bovendien onderscheiden wij ons van andere bouwbedrijven dankzij onze werkplaats in de buurt van Assen. Hier kunnen wij allerlei constructies en elementen bouwen en voorbereiden om u veel kosten en tijd te besparen. Denk bijvoorbeeld aan het voorbereiden van een dakkapel of overkapping. Wij kunnen zelfs een heel raam in elkaar zetten. Raam, raamkozijn, scharnieren en zelfs het glas kunnen allemaal gezet worden in onze werkplaats en vervolgens kant-en-klaar bij u thuis worden afgeleverd. Hierna hoeft het raam alleen nog maar geplaatst te worden. Dit biedt u en ons een voordeel dat veel andere bouwbedrijven missen.

Vraag een persoonlijke offerte aan!

Wilt u meer weten over onze werkwijze en hoe deze verschilt van andere bouwbedrijven in Assen? Op onze website kunt u meer lezen over onze klantgerichte en professionele werkhouding. U kunt ook even contact opnemen voor een persoonlijke offerte. Wij helpen u graag bij het kiezen tussen verschillende bouwbedrijven.

    Meer informatie?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht