Slide background

SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Slide background

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Slide background

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Slide background

Maatwerk is onze specialiteit

Bouwbedrijf Assen

Een jong en veelzijdig bedrijf

Welkom bij SVW Bouw en Project B.V., uw bouwbedrijf in Assen. Wij zijn een jong en veelzijdig bedrijf. Opgericht door de gediplomeerde en ervaren timmerman Mark van Wonderen zijn wij een bouwbedrijf met een visie. Wij staan voor vakwerk op maat en kwaliteit tegen een lage prijs. Bij ons kunt u rekenen op toewijding en de beste materialen. Bovendien beschikken wij over onze eigen werkplaats in de buurt van Assen, waar wij gehele constructies kunnen bouwen en in elkaar kunnen zetten. Zo besparen wij u een hoop tijd en kosten. Als bouwbedrijf, kunt u ons inschakelen voor allerlei klussen en diensten.

bouwbedrijf Assen

Wij verwijderen uw asbest

Vreest u voor asbest in uw woning? U kunt asbest het beste zo snel mogelijk laten verwijderen om risico’s te voorkomen. Asbest werd vroeger namelijk veel gebruikt in bijvoorbeeld asbestcement. Dit zit onder andere in dakleien, golfplaten, schoorsteenpijpen, rioolbuizen, warmhoudplaatjes en bloembakken. Zolang asbest in gebonden vorm blijft is er geen gevaar, maar wanneer, bijvoorbeeld door slijtage, losse vezels in de lucht komen kunt u deze inademen. Dat is erg gevaarlijk voor uw gezondheid. Ook in Assen is asbest veelvuldig toegepast in de bouw. U kunt het beste een professioneel bouwbedrijf de asbest laten verwijderen. Dat is wel zo veilig en eenvoudig!

Laat ons uw installaties repareren

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het aanbrengen, repareren en verwijderen van diverse installaties in en rondom Assen. Of het nu om sanitairinstallaties of om elektrotechnische installaties gaat. Als bouwbedrijf hebben wij al geruime ervaring met de installatiebouw. Dus wilt u uw leidingen laten controleren, of moet uw centrale verwarming toch echt worden gerepareerd, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij draaien er niet om heen en laten u precies weten wat er moet gebeuren en hoeveel dit zal kosten. Wij hanteren daarbij een scherpe prijs omdat wij het belangrijk vinden dat u zo goed mogelijk wordt geholpen.

Bel ons direct!

Heeft u interesse in onze diensten als bouwbedrijf in Assen? Neem dan direct contact op. Onder het tabje ‘contact’ bovenaan onze website vindt u alle gegevens die u nodig hebt. Ook bij vragen over ons bouwbedrijf die niet worden beantwoord door onze site, kunt u gerust even bellen.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht