SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Asbestverwijdering

Laat uw volledige woning vakkundig asbestvrij maken

Woont u in een oud gebouw waar veel asbest in is verwerkt? Zijn uw golfplaten en dakleien al asbestvrij? Heeft u al serieus nagedacht over professionele asbestverwijdering? Dan bent u bij SVW Bouw en Project B.V. aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de buurt van Assen en hebben veel ervaring met asbestverwijdering. Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor allerlei andere bouwprojecten bij ons terecht of voor een combinatie van diensten. Wij werken namelijk graag op een persoonlijke basis en wij vertrouwen op onze klantgerichte aanpak. Met onze eigen werkplaats kunnen wij u bovendien veel tijd en kosten besparen.

asbestverwijdering

Waarom asbest verwijderen?

Asbest kwam vroeger veel voor in de bouw. Asbestcement was destijds erg populair en werd gebruikt voor allerlei producten. Denk naast daken bijvoorbeeld aan bloembakken en warmhoudplaatjes, maar ook aan rioolleidingen en schoorsteenpijpen. Asbest werd voor 1980 zelfs aangebracht op de vloer onder een vinylvloerbedekking. Asbestverwijdering is daarom vaak nodig om woningen veiliger te maken voor de bewoners. In principe is asbest niet gevaarlijk, maar wanneer losse vezels in de lucht komen en u deze inademt, kunnen ze desastreuze gevolgen hebben voor uw gezondheid hebben. Asbestverwijdering bespaart u niet alleen energie, het bespaart u ook allerlei gezondheidsklachten. Wacht daarom niet te lang met het maken van een afspraak.

Waarom SVW Bouw en Project B.V.?

Natuurlijk kunt u bij veel bedrijven terecht voor asbestverwijdering, maar in Assen en omstreken is er eigenlijk maar één optie. SVW Bouw en Project B.V. werd opgericht door Mark van Wonderen. Na werkervaring opgedaan te hebben bij middelgrote en grote bouwbedrijven zoals BAM, HTO en BVO, besloot hij zijn eigen bouwbedrijf op te richten. Zo krijgt u dezelfde kwaliteit die u gewend bent van deze grote bedrijven, maar krijgt u daarnaast de persoonlijke toewijding van een zelfstandige ondernemer. U kunt rekenen op de beste materialen en een extra stukje werk om alles helemaal naar wens te maken. Vergeet ook de scherpe prijzen niet!

Neem gerust contact op

Heeft u nog vragen over asbestverwijdering? Vraag het ons gerust even. Onder het tabje ‘contact’ bovenaan onze website vindt u alle gegevens die u nodig hebt.

Stuur ons even een email of bel ons even voor een persoonlijke afspraak of een offerte voor asbestverwijdering bij u thuis.

    Meer informatie?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht