SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Asbestsanering

Is uw woning asbestvrij?

Maakt u zicht zorgen over asbest in uw huis? Zijn uw daken voorzien van asbestdaken of vormen zij een bron van energieverlies? Asbestsanering is tegenwoordig erg eenvoudig en veilig. Welkom bij SVW Bouw en Project B.V., uw specialist in het saneren van asbest. Gevestigd in de Smilde en met beschikking over een eigen werkplaats zijn wij hét bedrijf om te bellen voor al uw bouwgerelateerde werkzaamheden in en rondom Assen, inclusief asbestsanering. Wij hebben al vele klanten geholpen met onze klantgerichte en no-nonsense werkwijze. Bij ons krijgt u de kwaliteit van een middelgroot of groot bouwbedrijf zoals BAM, HTO en OBV, maar dan met de betrokkenheid van een eigen ondernemer en dit alles tegen een zeer scherpe prijs!

Asbestsanering

Waarom asbest saneren?

Asbestsanering is tegenwoordig steeds vaker nodig. Vroeger werkte men veelal met asbestcement. Dit is bijvoorbeeld verwerkt in veel dakbedekking, denk aan golfplaten en dakleien, maar ook in rioolbuizen, schoorsteenpijpen, warmhoudplaatjes en bloembakken. Tot ongeveer 1980 bracht men zelfs vaak een asbest viltlaag aan onder vloerbedekking. Asbest vormt geen gevaar zolang het in gebonden toestand verkeert, maar door slijtage kunnen er vezels in de lucht vrijkomen die gevaarlijk kunnen zijn voor uw gezondheid bij inademing. Het is daarom altijd het veiligst om asbest te laten saneren. U bespaart simpelweg een hoop risico door asbestsanering.

Een jong en dynamisch bedrijf

SVW Bouw en Project B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht door Mark van Wonderen. Met veel ervaring in de bouwwereld, richtte hij een eigen bouwbedrijf op met een eigen visie. Hierin speelt kwaliteit voor een lage prijs een belangrijke rol. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op de beste materialen en de beste werkhouding. Wij gaan graag net dat beetje verder om u helemaal tegemoet te komen en om ons werk net dat beetje completer te maken. Ook bij asbestsanering zorgen wij voor een professionele aanpak die het beste bij uw woonsituatie past.

Meer weten?

Wilt u meer weten over asbestsanering? Of heeft u nog vragen over onze werkwijze? Klik direct op het kopje ‘contact’ bovenaan onze website en stuur ons een email of bel ons even op. Wij maken graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek of een offerte met betrekking tot asbestsanering.

    Meer informatie?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht