SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Aannemer Assen

Een uniek bedrijf

Welkom bij SVW Bouw en Project B.V. uw eigen aannemer in Assen. Wij staan klaar voor al uw bouwgerelateerde werkzaamheden in Assen. Dus bent u op zoek naar een aannemer om een nieuw bouwproject op touw te zetten, zoek dan niet verder.
Wij zijn weliswaar een jonge en kleine onderneming, maar wij hebben de ervaring en kennis van een groot bedrijf zoals BAM. Zo combineren wij het beste van beide werelden voor een uniek aanbod waar u geen nee tegen kunt zeggen. Vraag ons direct om een persoonlijke offerte of lees eerst meer over ons bedrijf en onze werkwijze.

Vakwerk op maat

Ons bedrijf werd opgericht door Mark van Wonderen. Toen Mark in 2009 gediplomeerd timmerman werd, is hij enkele jaren gaan werken voor verschillende bouwbedrijven zoals HTO, OBV en BAM. Hij deed zo veel ervaring op, waarmee hij vervolgens zijn eigen bouwbedrijf oprichtte in de buurt van Assen. Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door onze unieke visie als aannemer. Zo richten wij ons op kwaliteit tegen een scherpe prijs en op vakwerk op maat. Wij kiezen bijvoorbeeld uitsluitend voor hoogwaardige materialen en besteden graag net een beetje extra aandacht aan de details om ze helemaal op gelijke hoogte te stellen.

aannemer assen

Het voordeel van onze werkplaats

Wij beschikken nu over een eigen werkplaats in Smilde, vlakbij Assen. Hier kunnen wij hele constructies bouwen en in elkaar zetten, zodat u veel kosten en tijd bespaart. Een mooi stukje service van een klantgerichte aannemer. Denk bijvoorbeeld aan een raamkozijn. Wij kunnen het raam, raamkozijn en de schanieren allemaal alvast in elkaar zetten en zelfs het glas zetten. Daarna hoeven we het raam alleen nog maar bij u thuis te plaatsen. Ook kunnen we elementen zoals kapconstructies of een overkapping voorbereiden in de werkplaats. Wij willen graag meer voor u betekenen dan een standaard aannemer en onze werkplaats helpt daarbij.

Voor meer informatie

Wilt u meer weten over ons werk als aannemer in Assen? Neem gerust een kijkje op onze website of vraag het ons per email of telefoon.

Ons klantgerichte personeel vertelt u graag meer over onze rol als aannemer in Assen en omgeving. Wij kunnen u een prachtige offerte op maat aanbieden.

    Meer informatie?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht