SVW Bouw B.V.

De specialist op het gebied van bouw,
onderhoud, montage en steigerbouw.

Eigen werkplaats

In onze eigen werkplaats werken wij aan talloze
bouwelementen die op maat worden geproduceerd.

Kwaliteit voor een lage prijs

SVW Bouw B.V. staat voor een
hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs!

Maatwerk is onze specialiteit

Installatiebedrijf Assen

Installatiebedrijf Assen

Wie zijn wij?

Woont u in Assen en moeten uw leidingen vervangen worden? Zoekt u een installatiebedrijf dat uw verwarmingssysteem eens goed kan nakijken en repareren? Welkom bij SVW Bouw en Project B.V., waar geen enkele klus te lastig is. Wij zijn een jong en dynamisch installatiebedrijf uit Assen. Wij helpen u graag bij alle bouwgerelateerde werkzaamheden aan uw installaties en dat doen wij tegen een zeer scherpe prijs. Voor een persoonlijk gesprek of een offerte op maat hoeft u alleen maar even contact op te nemen. Of lees eerst wat meer over ons werk als installatiebedrijf en onze werkwijze.

Ons verhaal en onze visie

In 2009 werd Mark van Wonderen gediplomeerd timmerman. Sindsdien werkte hij voor grote en middelgrote bouwbedrijven, inclusief BAM, HTO en OBV. Met de kennis en ervaring die hij daar opdeed, besloot hij een eigen bouwbedrijf op te richten in de buurt van Assen. Wij zijn een installatiebedrijf met een verhaal en met een visie. Wij hechten veel waarde aan hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardige materialen, maar ook aan een tandje bijzetten om het project nog net iets beter of completer te maken. Net dat ene kitrandje kan het verschil maken tussen een goed en een geweldig resultaat.

Wat realiseren het

Wij zijn in eerste instantie een bouwbedrijf, maar wij doen in geen enkel opzicht onder voor een gespecialiseerd installatiebedrijf. Met een eigen werkplaats in de buurt van Assen, kunnen wij hele installaties en constructies in elkaar zetten voordat wij bij u thuis hoeven langs te komen. Dit bespaart veel tijd en kosten voor u. Daarnaast hebben wij de ervaring van ieder ander installatiebedrijf en wellicht een wat bredere kennis op het gebied van bouw en installaties in elkaar zetten. Of het nu gaat om sanitairinstallaties of elektrotechnische installaties, bij ons kan het allemaal.

Neem direct contact op!

Wilt u meer weten over ons installatiebedrijf in Assen? Kijk gerust even rond op onze website of klik op het kopje ‘contact’ en stuur ons een email. U kunt natuurlijk ook even bellen over uw situatie. Wij helpen u graag en wij vertellen u met plezier wat wij voor u kunnen betekenen als installatiebedrijf.

    Meer informatie?

    Uw naam (*)

    Uw email (*)

    Onderwerp

    Uw bericht